خرمای زاهدی
چهارشنبه, ۲۸ خرداد ۱۳۹۹، ۰۷:۳۸ ب.ظ
خرمای زاهدی به عنوان خرمای بزرگ ، بافت شیرین و مخملی نرم و طعم خوشمزه است. اینها در شهر دشتستان استان بوشهر و منطقه فارس در ایران در حال رشد است. خرما کبکاب خرما بسیار مناسب برای استفاده صنعتی است. همچنین ، برای مصرف مستقیم استفاده می شود. خرمای کبکاب شهد و نرم بوده و دارای طیف گسترده ای در صنایع غذایی و نانوایی ها می باشد. رنگ آمیزی این رقم به رنگ سیاه و قهوه ای به صورت سوراخ دار یا بدون رنگ است. زمان برداشت این خرما (خرمای کبکاب) در ماه اکتبر. رطوبت این نوع خرما زیر 18 درصد است. علاوه بر این ، تولید سالانه این تاریخ حدود 50،000 تن است.
- ۹۹/۰۳/۲۸